Μια σάρκινη υφή, μια ελαφριά τραγανότητα και μια έντονα φρουτώδης γεύση, η ελιά Καλαμάτας έχει κατακτήσει τον κόσμο του απεριτίφ, και όχι μόνο με ένα ποτήρι ούζο ή τσίπουρο!
Καλλιεργείται στην Πελοπόννησο, κοντά στην περιοχή της Καλαμάτας, αυτή η ελιά αναγνωρίζεται από το μαύρο/μωβ χρώμα της, το αμυγδαλωτό σχήμα της και την λεία φλούδα της.
Οι συγκομιδές μας συλλέγονται αποκλειστικά με το χέρι και σε πλήρη ωρίμανση, όταν ο καρπός αποκτά τα όμορφα χρωματιστά του ανταύγεια.
Αφαιρούνται η πικράδα τους χάρη στη ελληνική μέθοδο που χρησιμοποιεί φυσικό θαλασσινό αλάτι και όχι καυστική σόδα, γεγονός που διατηρεί ανέπαφες τις γευστικές τους ποιότητες.
Καθαρό βάρος: 340 γρ
Καθαρό βάρος στραγγισμένο: 180 γρ
Ημερομηνία ελάχιστης διάρκειας: 24 μήνες.
PCB - ΚΟΥΤΙ: 6 μονάδες